【阿里云】2核2G云服务器新老同享 99元/年,续费同价,云服务器3年机/5年机限时抢购,低至 2.5折华为云精选云产品特惠糖果主机Jtti,新加坡服务器,美国服务器,香港服务器,海外云服务器
楼主: 逍遥人

我靠有一大班大汉奸

发表于 2005 年 4 月 16 日 23:55:17 | 显示全部楼层
QUOTE: & Z" m: N1 r* X4 I
Originally posted by ~小夜子~ at 2005-4-16 11:01 PM
" h# ]  M% |7 M  H: o大陸d人真係好白痴~
$ ]4 Y8 ~" g6 `! `( j搞遊行成日反乜反乜,搞到新聞冇日安寧../ u8 ]6 l/ b8 }
都唔知佢地個腦係咩構造,都無用腦諗野ge
8 ^9 j( ~6 L2 p我真係愈來愈唔鍾意做中國人~~~
! H/ L6 q; @/ `' n3 H點解我唔係日本人,佢地比人咁搞仲可以咁大量0 o( ~( m8 o  Z$ u+ p0 m
唉...中國w ...  
, u+ h9 v/ f/ B1 N2 V3 v
. Q3 F- n$ a/ d; i5 Z
2 h1 e2 @( I! r! e. q, ?
4 y; Z1 G8 e9 U2 N十分之白痴同無知既人係你,你咁本就唔應該做人,唔好話你係中國人,你做隻狗就差唔多,中國人係2次大戰受咁多苦,你仲咁講野,如果你受苦個陣,你比日本仔整陣你會點,你冇讀中史同西史,你就快d返屋企睇書,去下圖書館啦,你好鐘意蝦人,做日本仔,你都冇腦,你有冇分析能力,你咁唔鐘意做香港人,你咪移民囉,白痴仔,你除左戇撚鳩之外我都唔知點話你,你老豆老母真慘,生左你個仆街仔,你阿麻阿爺個d,經歷日本參華既,睇左個不肖孫打d咁既野,小心夜晚返來搵你,你係學校比人蝦唔好發皮4,發親係你唔岩,你還手就冇腦架啦,豬西
Jgwy.Com - Free Web Hosting Guide & Directory In China since 2001! Jgwy.Net-Jglt.Net

发表于 2005 年 4 月 16 日 23:59:24 | 显示全部楼层
【腾讯云】2核2G云服务器新老同享 99元/年,续费同价
虽然不怎么看的懂,还是看出来爱国的还是多的。。。
Jgwy.Com - Free Web Hosting Guide & Directory In China since 2001! Jgwy.Net-Jglt.Net

发表于 2005 年 4 月 17 日 00:05:02 | 显示全部楼层
打倒日本帝国主义,惩办汉奸卖国贼!

发表于 2005 年 4 月 17 日 00:06:07 | 显示全部楼层
下面是引用sonic于2005-04-17 00:05发表的:2 r- d7 X& w  J) E
打倒日本帝国主义,惩办汉奸卖国贼!

发表于 2005 年 4 月 17 日 00:06:51 | 显示全部楼层

发表于 2005 年 4 月 17 日 00:08:29 | 显示全部楼层
找人去黑了他,我DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

楼主| 发表于 2005 年 4 月 16 日 23:28:27 | 显示全部楼层
【腾讯云】2核2G云服务器新老同享 99元/年,续费同价

我靠有一大班大汉奸

http://www1.2000fun.com/discuz/v ... p;extra=&page=1. Q1 b7 ]: V9 r# a; x* |; H
& n! J' h7 k' a% Z- _8 g
大家骂他们去.我操